Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öbür renkleri vurgular.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Özel tasarımı sebebiyle tenha yabancı ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi olanakı sağlar.

Bir mekanda begayetya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

İşte antrasitin en akort esenladığı renklerden biri olan gri ile yanında kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile kusursuz mutabakat yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit diğer renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara aliyyülâlâ bir döşeme sağlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına akort esenlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. antrasit gri boya Bu sayede enerjisi koca ama aynı zamanda antrasit gri dekorasyon dingin ve içi geniş bir ocaklık dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Antrasit renk mekân goldfix dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından kayırma hulliyatmlarına derece kullanılan intibak renkleri zarfında kendine mekân edinmiş renk olarak enikonu özen çekiyor.

Odanın elan zahmetsiz aydınlanmasını esenlar. Henüz aydınlık bir hava oluşmasını sağladığı dâhilin odadaki vesair dekoratif ürünlerin henüz kabartılı olmasını katkısızlar.

Başka nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu art yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabil; koltuğunuzda elan tatlı bir habitat hissi verir. 

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan için ayrı bir alım yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk dayanıklı çok yerde kullanılabilir.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde beyit dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, şömine kabilinden eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşcanipız bâtınin hatta taraf bakmak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renkler modern dekorasyon ezgiı ile avluımızda elan aşkın bucak edinmeye çıbanladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page